Τετάρτη 19/12/2018 Ενημερωτικός εκδοτικός συνεταιρισμός 8 C° Θεσσαλονίκη
 • Μαντεψιές

  θυμόσοφα

 • Θυμόσοφα  συμπεράσματα  βγήκαν κατά την (αποτυχημένη) προσπάθεια συνέλευσης των δημοσιογράφων στην  Αθήνα, γιά το θέμα του ΕΔΟΕΑΠ ! Μιά μέρα πριν την απόφαση του ΣτΕ γιά τις τηλεοπτικές άδειες οι πάντες προεξοφλούσαν την γνωμοδότηση του δικαστηρίου -  ότι θα κρίνει αντισυνταγματικό τον νόμο Παππά!  Με βασικό επιχείρημα πως οι δικαστές  ....επηρεάζονται από τις απόψεις του Β. Βαρδινογιάννη! Οποία βλασφημία, άσχετα αν στην πρόγνωση  έπεσαν εντελώς μέσα! Ουδείς σεβασμός στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη  - μη γελάτε, χλευάζετε το κύρος των θεσμών!

  ΨεκάΣτΕ,  ΣκουπίΣτΕ, άδειες  τσάμπα καπαρώΣτΕ ! Νάναι καλά οι δικαΣτΕ  -μεμψίμοιροι σκάΣτΕ!

  Θρίαμβος του Τσίπρα και του Παππά, που ...απέτυχαν σ'  όλες τις δημόσιες εκτιμήσεις τους  γιά τον  χρησμό του ΣτΕ! Ο πρωθυπουργός, από την ΔΕΘ, είχε σιγουράκι την έγκριση του νόμου Παππά! Το....αριστερό του χέρι κουνούσε το δάχτυλο στους καναλάρχες, προφητεύοντας πως θα εκτοξευθούν στο πυρ το εξώτερον! Φαίνεται πως οι ....προμνημονιακές αυταπάτες επανέκαμψαν, και το μισθολογικό καλόπιασμα των δικαστών   αποδείχθηκε  μιά  τρύπα στο νερό! Εκτός απο  τα  μνημόνια  ο σοσιαλισμός βάλλεται και από ...καινά δαιμόνια!

  Νίκης χαιρετισμός (Κούλη) στον....dady cool !  Αφού ο επίτιμος της ΝΔ  έχει επιστήθιο φίλο τον Π. Πικραμμένο  (τέως πρόεδρο του ΣτΕ), πως να έβγαινε ...πικραμμένος ο υιός!

  Υπέρ της  αδειοδότησης  και  ελεύθερης  εκπομπής προγράμματος, από οποιονδήποτε επιχειρηματία  (το)  επιθυμεί, τάχθηκε ο πρώην βουλευτής- και πάντοτε πιστός στο ΚΚΕ-  Κ. Καζάκος!  Τώρα πως συμβιβάζεται  η ελευθερία της ραδιοτηλεοπτικής αγοράς με το μοντέλο της σχεδιοποιημένης οικονομίας, θα σας  γελάσουμε! Ηθοποιός  ών , γνωρίζει άριστα τον σοσιαλιστικό (υπερ)ρεαλισμό!

 • Pressenger

  Pressenger ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.
  Ενημερωτικός Εκδοτικός
  Συνεταιρισμός Θεσσαλονίκης

  Αγίας Σοφίας 94,
  τ.κ.: 54634
  τηλ.: 6974-557792
  inbox@pressenger.gr

  Σχετικά με το pressenger.gr

  Έτος ίδρυσης 2016
  Σχεδιασμός – ανάπτυξη:
  ομάδα pressenger.gr

  Μέλος του    

  Τα υπογεγραμμένα κείμενα
  απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

  Επιτρέπεται και παροτρύνεται
  η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή των κειμένων,
  αυτούσιων ή διασκευασμένων, με κάθε μέσο
  υπό τους όρους
  - αναφοράς στην πηγή προέλευσης (pressenger.gr)
  - διατήρησης του όρου ελεύθερης διάθεσης
  σε κάθε αντίγραφο ή παράγωγο έργο.