Τετάρτη 23/01/2019 Ενημερωτικός εκδοτικός συνεταιρισμός 8 C° Θεσσαλονίκη
 • Ολο το έθνος προσκυνάει σώβρακα και φανέλες

  Επιστολή παραίτησης του Κώστα Ζουράρι μετά τις δηλώσεις του για Ολυμπιακό και Άρη

 •  
  00:00
 • Κατηγορία: Πολιτική Δημοσίευση 14/01/2018 - 19:17
  Τελευταία ενημέρωση 14/01/2018 - 22:22
 •  

  Οι ραδιοφωνικές ατάκες του παοκτσή Κώστα Ζουράρι για Ολυμπιακό και Άρη και οι αντιδράσεις που προκάλεσαν θα μπορούσαν να είναι μέρος μιας φάρσας του Τζίμη Πανούση, που έφυγε για πάντα από κοντά μας το Σάββατο και σίγουρα δικαιώνουν τους στίχους του "Τζιμάκου" που λένε ότι "όλο το έθνος προσκυνάει σώβρακα και φανέλες".

  Την κόντρα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού, την εξέδρα και τα συνθήματά της κατάφερε να φέρει στο προσκήνιο της πολιτικής ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις, που ως επικεφαλής του κόμματος ονόματι «Πυρίκαυστος Ελλάς» συνεργάζεται με τους ΑΝΕΛ.

  Ο υφυπουργός Παιδείας, γνωστός για τις σχέσεις του με τον ΠΑΟΚ, συμμετείχε σε εκπομπή αθλητικού ραδιοφώνου της Θεσσαλονίκης και δήλωσε κομπάζοντας ότι «στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος και ειδικώς με μια τάση προς το εμπρόσθιο τμήμα του κάθισαν 10.000 γαύροι... Ποιος τον γ... τον Άρη, παιδί μου;»

  Την πρώτη βολή έριξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος ζήτησε την παραίτηση του υφυπουργού, ενώ σε κεντρικό πολιτικό θέμα το ανήγαγε και η ΝΔ.

  Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της ομάδας του Β. Μαρινάκη, στην οποία τονίζεται ότι "οι διαδοχικές αήθεις επιθέσεις κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης στον Ολυμπιακό έχουν κάνει σε όλους φανερό ότι ο Ολυμπιακός, η διοίκησή του και ο κόσμος του, τον οποίο προσβάλλουν και προκαλούν διαρκώς, δεν είναι αρεστοί στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ".

  Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης υπογραμμίζει ότι "οι δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας, Κώστα Ζουράρι, σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, ξεπερνούν τα επιτρεπτά όρια και είναι άκρως προσβλητικές για τους φιλάθλους δύο συγκεκριμένων ομάδων».

  Σύμφωνα με τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων ο Κώστας Ζουράρις έστειλε επιστολή παραίτησης στον πρωθυπουργό, ενώ με δήλωσή του στο "Βήμα" φέρεται να διευκρινίζει πως "δεν θα παραιτηθεί από βουλευτής αλλά θα παραμείνει στη Βουλή ως επικεφαλής του κόμματός του" (Πυρίκαυστος Ελλάς).

  Κ. Κεκ.

 • Pressenger

  Pressenger ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.
  Ενημερωτικός Εκδοτικός
  Συνεταιρισμός Θεσσαλονίκης

  Αγίας Σοφίας 94,
  τ.κ.: 54634
  τηλ.: 6974-557792
  inbox@pressenger.gr

  Σχετικά με το pressenger.gr

  Έτος ίδρυσης 2016
  Σχεδιασμός – ανάπτυξη:
  ομάδα pressenger.gr

  Μέλος του    

  Τα υπογεγραμμένα κείμενα
  απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

  Επιτρέπεται και παροτρύνεται
  η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή των κειμένων,
  αυτούσιων ή διασκευασμένων, με κάθε μέσο
  υπό τους όρους
  - αναφοράς στην πηγή προέλευσης (pressenger.gr)
  - διατήρησης του όρου ελεύθερης διάθεσης
  σε κάθε αντίγραφο ή παράγωγο έργο.