• Πανίκα dont panic

  Ο εθνικόφρων κλόουν επανακάμπτει ως εκδικητής Ζορό

 • * Κλονίστηκε η ΝΔ από την αρχική μουσική επένδυση της διαφημιστικής εφόρμησης του καρναβαλικού Πανίκα Ψωμιάδη! Καθώς η ηχητική υπόκρουση παρέπεμπε στον ύμνο της ΟΝΝΕΔ τον οποίο έχει συνθέσει ο Ρ. Ουίλιαμς! Οδηγώντας τον Λ. Αυγενάκη στην απόφαση να βάλει βέτο ωσάν να επρόκειτο για την ένταξη της FYROM στο ΝΑΤΟ! 

   

  * Ο απόστρατος αυτοδιοικητικός άρχων χλεύσε την ωμή παρέμβαση του τέως κόμματός του! Ένιωσε να πυροβολείται από 45άρι, αντίστοιχου εκείνου το οποίο χρησιμοποιούσε στους διαγωνισμούς επί ενδόξου διακυβέρνησής του! Οποία αχαριστία!

  * Απλήρωτος ισχυρίζεται πως παραμένει για τη jambo jamping διαφήμιση ο γενναίος μασκοφόρος! Λέτε να αυτοκτονήσει όταν μάθει τι δικαιούται ο τελευταίος πόντιος ζορό;

  * Ουδεμία σχέση με τον εμπνευστή της τσοχατζοπουλικής αυτοδιαχείρισης (διευθυντή της εκδημήσασας εφημερίδας "Μακεδονία") έχει το amigo flamigo της διαφήμισης του "Ζορό" Πανίκα! Απλώς τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται και τότε προκύπτουν χαριτωμένες συμπτώσεις!

  * Διαψεύδεται αρμοδίως η πληροφορία πως μετά την επικείμενη αναγνώριση και δεύτερης Μακεδονίας η Κατερίνα Νοτοπούλου αναβαθμίζεται σε έπαρχο Γευγελή! Δόλιες φήμες!

  * Προβληματισμένος για την (ν)τροπή του μακεδονικού συλλαλητηρίου εμφανίζεται ο εθναμύντωρ Γιώργος Καραμπελιάς! Ο μέντωρ του "Άρδην" ανησύχησε με την οικειοποίηση των συγκεντρώσεων από τον ρωσόφιλο Ιβάν Σαββίδη και τους συνεργάτες του τύπου Φραγκούλη Φράγκου! Άλλωστε ο πάλαι ποτέ γκουρού της εργατικής αυτονομίας μεταστράφηκε σε ευρωπαϊστή πατριώτη, ορκισμένο εχθρό των "λοκατζήδων της KGB" σαν τον Πούτιν!

   

  * Ηρωική μάχη υπέρ των μεγαλομετόχων του ΟΑΣΘ έδωσε στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή η Κατερίνα Μάρκου! Η βουλευτίνα του Ποταμιού στη Θεσσαλονίκη μετακομίζει στο αντίστοιχο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, οπότε αναζητεί φερέγγυα πελατειακή πατρωνία για το δυσχερές εγχείρημα της επανεκλογής. Ασυμβίβαστη εκσυγχρονίστρια!

   

  * Εθνομηδενιστές ρωτούν του μακεδονομάχους: "Ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος";

   

  * Βεβαίως απολύθηκαν οι βλάσφημοι εργαζόμενοι "Στο Κόκκινο" επειδή προσέτρεξαν στη βοήθεια της Επιθεώρησης Εργασίας. Έμπρακτη απόδειξη του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αντιστέκεται στην κρατικοποίηση του κόμματος σωφρονίζοντας έτσι τους ρεφορμιστές! Να κατανοήσουν επιτέλους το μήνυμα ότι βγαίνουμε στις αγορές!
   

  * Ξεκαθάρισε πως έγινε έξαλλος με το λουκέτο (και) στην ΕΡΤ3 ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Λίαν προσφάτως, στη γιορτή του καναλιού καθώς το 2013 είχε βουβαθεί.

  * Ψήφισμα για το μακεδονικό διακίνησε στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης ο εκπρόσωπος της "σποράς των ηττημένων του '45", (ρήση του φίρερ Μιχαλολιάκου) Γρέγος! Προφανώς ο χρυσαυγίτης αναπολούσε την περίοδο από την τριπλή κατοχή της Μακεδονίας από Γερμανία, Βουλγαρία και Ιταλία! 

   

  * Ρελάνς στον Κούλη με... Κωνσταντίνο Μητσοτάκη από τον μακεδονολύτη ΣΥΡΙΖΑ! Εδώ ισχύει το "δεξιότερα τσιπροπάτκιν"!

  * Σοκ προκάλεσε η πρωθυπουργική επιλογή να πριμοδοτηθεί η σύνθετη ονομασία - γραμμή Κοτζιά- αντί του "Μακεδονία" που υποστηρίζει ο Νίκος Καρανίκας!  Δυστυχώς το American bar νίκησε το Μανιφέστο!

   

  * Προς Νίκο Τόσκα, Αθήναζε: Δε ρίχνεις μια ματιά στο σκοτεινό παρασκήνιο του εμπρησμού της κατάληψης Libertatia; Εκτός από τους επιγόνους του Γκοτζαμάνη, του Εμμανουηλίδη και του φον Γιοσμά ίσως εντοπίσεις και τους αντίστοιχους του Μήτσου, του Καμουτσή και του Καπελώνη! Ο στρουθοκαμηλισμός προκαλεί πολλαπλό κόστος!

  * Ουαί! Γκρεμίζονται τα ιερά και τα όσια! Ευλογεί τον αμφισεξουαλικό Μεγαλόξενδρο ο ελληνορθόδοξος ταλιμπάν Άνθιμος!

   

   

 • Pressenger

  Pressenger ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.
  Ενημερωτικός Εκδοτικός
  Συνεταιρισμός Θεσσαλονίκης

  Αγίας Σοφίας 94,
  τ.κ.: 54634
  τηλ.: 6974-557792
  inbox@pressenger.gr

  Σχετικά με το pressenger.gr

  Έτος ίδρυσης 2016
  Σχεδιασμός – ανάπτυξη:
  ομάδα pressenger.gr

  Μέλος του    

  Τα υπογεγραμμένα κείμενα
  απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

  Επιτρέπεται και παροτρύνεται
  η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή των κειμένων,
  αυτούσιων ή διασκευασμένων, με κάθε μέσο
  υπό τους όρους
  - αναφοράς στην πηγή προέλευσης (pressenger.gr)
  - διατήρησης του όρου ελεύθερης διάθεσης
  σε κάθε αντίγραφο ή παράγωγο έργο.