Σάββατο 22/09/2018 Ενημερωτικός εκδοτικός συνεταιρισμός 16 C° Θεσσαλονίκη
 • Μακεδονικός χαλβάς

  Αμάρτησα για την αφεντικίνα μου

 • Μαρτύριο, η δικαστική μαρτυρία του "οσιομάρτυρα" διευθυντή της εφημερίδας Μακεδονία!

  Καθώς εκλήθη να υπερασπιστεί για λογαριασμό της διαχειρίστριας Β. Σουλοπούλου την απόλυση εργαζομένου που δεν υπέγραψε σύμβαση εργασιακής δουλοπαροικίας!

  Αισθανόμενος όπως η Φώφη στην πρόσφατη κλωτσοπατινάδα του ΠΑΣΟΚ, επιχείρησε να αιτιολογήσει την απόλυση του... ανυπάκουου συντάκτη! Για τη δουλειά του οποίου κατέθεσε τα καλύτερα ωστόσο -όπως είπε, κουφαίνοντας το ακροατήριο- υποχρεώθηκε να τον απομακρύνει για λόγους... κοινωνικής δικαιοσύνης!

  Δεδομένου ότι οι συνάδελφοι του (καταχρηστικός ο όρος) δεν ανέχονταν την προνομιακή μεταχείριση που απολάμβανε! Τουτέστιν αυτός να υπερασπίζεται τα δικαιώματά του, την ώρα που εκείνοι εκποιούσαν κάθε απομεινάρι αξιοπρεπούς συμπεριφοράς.

  Οπότε παρενέβη ο ακριβοδίκαιος διευθυντής για να εξοστρακιστεί ο εν λόγω -ένας από τους τέσσερις που πρωτοστάτησαν στη στάση! Αντί να αποδεχτούν μοιρολατρικά την ιδιότυπη στάση πληρωμών της ιδιοκτησίας, όπως με ενθουσιασμό έπραξαν γιουσουφάκια, οδαλίσκες και λοιποί αυλικοί!

  Σύντομα ο λάτρης του σοσιαλισμού -από τα χρόνια που μεσουρανούσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος- θα κληθεί να καταθέσει σε βάρος και δεύτερου απολυμένου! Προς το παρόν προσπαθεί να χωνέψει το πατατράκ που υπέστη όταν επισημοποιήθηκαν οι ηλεκτρονικές αποδείξεις του ωραρίου του απολυθέντα. Οι οποίες πιστοποιούν την εκπλήρωση των συμβατικών του υποχρεώσεων, καθώς και την νυχτερινή του εργασία!

  Έτσι παριστάνοντας τον επιθεωρητή Κλουζώ, επιχειρεί να εντοπίσει την πηγή της διαρροής! Αντί για δίκη έρχεται Βίκη του αιώνα! Ενώ στην εφημερίδα κυριαρχεί το σύνθημα "Πούντο πούντο Αλεξανδρίδη, ψάξτο ψάξτο δεν θα το βρεις"!

 • Pressenger

  Pressenger ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.
  Ενημερωτικός Εκδοτικός
  Συνεταιρισμός Θεσσαλονίκης

  Αγίας Σοφίας 94,
  τ.κ.: 54634
  τηλ.: 6974-557792
  inbox@pressenger.gr

  Σχετικά με το pressenger.gr

  Έτος ίδρυσης 2016
  Σχεδιασμός – ανάπτυξη:
  ομάδα pressenger.gr

  Μέλος του    

  Τα υπογεγραμμένα κείμενα
  απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

  Επιτρέπεται και παροτρύνεται
  η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή των κειμένων,
  αυτούσιων ή διασκευασμένων, με κάθε μέσο
  υπό τους όρους
  - αναφοράς στην πηγή προέλευσης (pressenger.gr)
  - διατήρησης του όρου ελεύθερης διάθεσης
  σε κάθε αντίγραφο ή παράγωγο έργο.