Κυριακή 19/11/2017 Ενημερωτικός εκδοτικός συνεταιρισμός 8 C° Θεσσαλονίκη
  • Με προϊόντα χαρουπιού από την Κρήτη

    Γευσιγνωσία με τη Chef Μυρσίνη Λαμπράκη στο «Olicatessen»

  • Γεύση από... χαρούπι θα έχει η Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στο παντοπωλείο «Olicatessen», αφού η εκδήλωση γευσιγνωσίας με τη γνωστή Chef Μυρσίνη Λαμπράκη, που ξεκινά στις 12.00 - θα αφορά τραγανά κριτσίνια και μυρωδάτα μπισκότα κανέλας, από τη σειρά με σνακ που έχει δημιουργήσει η Chef, με το θρεπτικό αυτό κρητικό προϊόν.

    Ως «το σνακ για κάθε ώρα της μέρας» θα παρουσιαστεί το χαρούπι (αλλιώς «ξηλοκέρατο») στο «Olicatessen». Γνήσια Κρητικιά, η Μυρσίνη Λαμπράκη θα μιλήσει για τα άλατα, τα ιχνοστοιχεία και τις βιταμίνες και όλα τα άλλα θρεπτικά στοιχεία που περιέχει η «σοκολάτα της Κατοχής» (όπως έλεγαν το χαρούπι τα χρόνια τα παλιά). Εξάλλου, ο καρπός του είναι πολύ γλυκός, αλλά χαμηλότερης θερμιδικής αξίας, σε σχέση με τη σοκολάτα κι από αυτό έχει εμπνευστεί η γνωστή Chef τη δική της σειρά με σνακ:  premium προϊόντα με εκλεκτά υλικά, υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας, σε χάρτινες συσκευασίες που παραπέμπουν σε σχέδια από Κρητικά κεντήματα.

    Μαζί με τα εδέσματα – από τη «Mama Creta» - θα γευτούμε και τα προϊόντα της «Voras Flavors». Η εκδήλωση, τελεί υπό την αιγίδα του «Thessaloniki Food Festival».

    Πληροφορίες για το event, εδώ: https://www.facebook.com/events/723136547888702/. Επισκεφτείτε επίσης: https://www.facebook.com/olicatessenskg/?fref=mentions,https://www.facebook.com/profile.php?id=100006123978768&fref=mentions.

     

  • Η στήλη Προτάσεις* έχει εμπορικό χαρακτήρα
  • Pressenger

    Pressenger ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.
    Ενημερωτικός Εκδοτικός
    Συνεταιρισμός Θεσσαλονίκης

    Αγίας Σοφίας 94,
    τ.κ.: 54634
    τηλ.: 6974-557792
    inbox@pressenger.gr

    Σχετικά με το pressenger.gr

    Έτος ίδρυσης 2016
    Σχεδιασμός – ανάπτυξη:
    ομάδα pressenger.gr

    Μέλος του    

    Τα υπογεγραμμένα κείμενα
    απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

    Επιτρέπεται και παροτρύνεται
    η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή των κειμένων,
    αυτούσιων ή διασκευασμένων, με κάθε μέσο
    υπό τους όρους
    - αναφοράς στην πηγή προέλευσης (pressenger.gr)
    - διατήρησης του όρου ελεύθερης διάθεσης
    σε κάθε αντίγραφο ή παράγωγο έργο.