• Με προϊόντα χαρουπιού από την Κρήτη

  Γευσιγνωσία με τη Chef Μυρσίνη Λαμπράκη στο «Olicatessen»

 • Γεύση από... χαρούπι θα έχει η Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στο παντοπωλείο «Olicatessen», αφού η εκδήλωση γευσιγνωσίας με τη γνωστή Chef Μυρσίνη Λαμπράκη, που ξεκινά στις 12.00 - θα αφορά τραγανά κριτσίνια και μυρωδάτα μπισκότα κανέλας, από τη σειρά με σνακ που έχει δημιουργήσει η Chef, με το θρεπτικό αυτό κρητικό προϊόν.

  Ως «το σνακ για κάθε ώρα της μέρας» θα παρουσιαστεί το χαρούπι (αλλιώς «ξηλοκέρατο») στο «Olicatessen». Γνήσια Κρητικιά, η Μυρσίνη Λαμπράκη θα μιλήσει για τα άλατα, τα ιχνοστοιχεία και τις βιταμίνες και όλα τα άλλα θρεπτικά στοιχεία που περιέχει η «σοκολάτα της Κατοχής» (όπως έλεγαν το χαρούπι τα χρόνια τα παλιά). Εξάλλου, ο καρπός του είναι πολύ γλυκός, αλλά χαμηλότερης θερμιδικής αξίας, σε σχέση με τη σοκολάτα κι από αυτό έχει εμπνευστεί η γνωστή Chef τη δική της σειρά με σνακ:  premium προϊόντα με εκλεκτά υλικά, υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας, σε χάρτινες συσκευασίες που παραπέμπουν σε σχέδια από Κρητικά κεντήματα.

  Μαζί με τα εδέσματα – από τη «Mama Creta» - θα γευτούμε και τα προϊόντα της «Voras Flavors». Η εκδήλωση, τελεί υπό την αιγίδα του «Thessaloniki Food Festival».

  Πληροφορίες για το event, εδώ: https://www.facebook.com/events/723136547888702/. Επισκεφτείτε επίσης: https://www.facebook.com/olicatessenskg/?fref=mentions,https://www.facebook.com/profile.php?id=100006123978768&fref=mentions.

   

 • Η στήλη Προτάσεις* έχει εμπορικό χαρακτήρα
 • Pressenger

  Pressenger ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.
  Ενημερωτικός Εκδοτικός
  Συνεταιρισμός Θεσσαλονίκης

  Αγίας Σοφίας 94,
  τ.κ.: 54634
  τηλ.: 6974-557792
  inbox@pressenger.gr

  Σχετικά με το pressenger.gr

  Έτος ίδρυσης 2016
  Σχεδιασμός – ανάπτυξη:
  ομάδα pressenger.gr

  Μέλος του    

  Τα υπογεγραμμένα κείμενα
  απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

  Επιτρέπεται και παροτρύνεται
  η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή των κειμένων,
  αυτούσιων ή διασκευασμένων, με κάθε μέσο
  υπό τους όρους
  - αναφοράς στην πηγή προέλευσης (pressenger.gr)
  - διατήρησης του όρου ελεύθερης διάθεσης
  σε κάθε αντίγραφο ή παράγωγο έργο.